Dimensiunea textului
Accessibility by WAH
Skip to content

A.N.S.V.S.A.

Menu
  • ANSVSA ►
    • Despre ANSVSA
    • Echipa ANSVSA
    • Organigramă şi R.O.F.
    • Structuri teritoriale – Direcţiile Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor
    • Informaţii de interes public ►
      • Declaraţii de avere şi interese
      • Rapoarte de activitate
      • Informaţii financiare
      • Inventarul clădirilor ANSVSA
      • Date statistice
    • Avertizori în interes public
    • Sistemul de control intern managerial
    • Modele de formulare
    • Oportunități de angajare
    • Achiziții publice
    • Proiecte
    • Consiliul Ştiinţific al ANSVSA
    • Consiliul Consultativ al ANSVSA
  • SIGURANŢA ALIMENTELOR ŞI SĂNĂTATE PUBLICĂ ►
    • Sănătate publică
    • Punctul Focal EFSA România ►
      • Conferință anuală EFSA Focal Point
    • Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje – SRAAF
    • Rechemare/Retragere produse alimentare
    • Monitorizarea pesticidelor în România
    • Planul Naţional Multianual Unic de Control Integrat pentru România
    • Combaterea incidentelor și crizelor alimentare
    • Risipa alimentară
  • INDUSTRIE ŞI AFACERI ►
    • Înregistrarea şi autorizarea unităţilor
    • Laboratoare şi analize de laborator
    • Import/Control la frontieră
    • Export
    • Sistemul Național de Identificare și Înregistrare a Animalelor – SNIIA
    • Unităţi de profil
    • Unităţi de vânzare cu amănuntul înregistrate
    • Unităţi de vânzare cu amănuntul cu activitatea interzisă
  • SĂNĂTATE, BUNĂSTARE, NUTRIŢIE ANIMALĂ ►
    • Sănătatea animalelor ►
      • Febra aftoasă
      • Sănătatea animalelor de interes economic
      • Sănătatea animalelor de companie
      • Pregătire în situaţii de urgenţă – boli ale animalelor
      • Exerciţii de simulare
      • Analize de risc
    • Bunăstarea animalelor
    • Activitate farmaceutică veterinară
    • Nutriţie animală
    • Rezistența antimicrobiană
    • Biocide
    • Transportul animalelor
  • LEGISLAŢIE ►
    • Transparenţă decizională
    • Programul Strategic al ANSVSA
    • Siguranţa alimentelor şi sănătate publică
    • Sănătatea animalelor
    • Bunăstarea animalelor
    • Activitate farmaceutică în domeniul veterinar
    • Biocide
    • Nutriţie animală şi SNCU
    • Posturi de inspecţie la frontieră
    • Laboratoare
    • Protocoale ANSVSA
    • Ghiduri şi proceduri specifice
    • Legea Prevenirii
  • COMUNICARE ►
    • Comunicate de presă
    • Campanii de informare publică ►
      • Safe2Eat
      • BREXIT
    • Evenimente
    • Jurnaliști acreditați ANSVSA
  • CONTACT ►
    • Date de contact ANSVSA
    • Date de contact DSVSA şi Institute
    • Reclamaţii şi solicitări
    • Audienţe Preşedinte ANSVSA
    • Call Center ANSVSA
    • Contact Posturi de Control la Frontieră
  • ANSVSA
    • Despre ANSVSA
    • Echipa ANSVSA
    • Organigramă şi R.O.F.
    • Structuri teritoriale – Direcţiile Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor
    • Informaţii de interes public
      • Declaraţii de avere şi interese
      • Rapoarte de activitate
      • Informaţii financiare
      • Inventarul clădirilor ANSVSA
      • Date statistice
    • Avertizori în interes public
    • Sistemul de control intern managerial
    • Modele de formulare
    • Oportunități de angajare
    • Achiziții publice
    • Proiecte
    • Consiliul Ştiinţific al ANSVSA
    • Consiliul Consultativ al ANSVSA
  • SIGURANŢA ALIMENTELOR ŞI SĂNĂTATE PUBLICĂ
    • Sănătate publică
    • Punctul Focal EFSA România
      • Conferință anuală EFSA Focal Point
    • Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje – SRAAF
    • Rechemare/Retragere produse alimentare
    • Monitorizarea pesticidelor în România
    • Planul Naţional Multianual Unic de Control Integrat pentru România
    • Combaterea incidentelor și crizelor alimentare
    • Risipa alimentară
  • INDUSTRIE ŞI AFACERI
    • Înregistrarea şi autorizarea unităţilor
    • Laboratoare şi analize de laborator
    • Import/Control la frontieră
    • Export
    • Sistemul Național de Identificare și Înregistrare a Animalelor – SNIIA
    • Unităţi de profil
    • Unităţi de vânzare cu amănuntul înregistrate
    • Unităţi de vânzare cu amănuntul cu activitatea interzisă
  • SĂNĂTATE, BUNĂSTARE, NUTRIŢIE ANIMALĂ
    • Sănătatea animalelor
      • Febra aftoasă
      • Sănătatea animalelor de interes economic
      • Sănătatea animalelor de companie
      • Pregătire în situaţii de urgenţă – boli ale animalelor
      • Exerciţii de simulare
      • Analize de risc
    • Bunăstarea animalelor
    • Activitate farmaceutică veterinară
    • Nutriţie animală
    • Rezistența antimicrobiană
    • Biocide
    • Transportul animalelor
  • LEGISLAŢIE
    • Transparenţă decizională
    • Programul Strategic al ANSVSA
    • Siguranţa alimentelor şi sănătate publică
    • Sănătatea animalelor
    • Bunăstarea animalelor
    • Activitate farmaceutică în domeniul veterinar
    • Biocide
    • Nutriţie animală şi SNCU
    • Posturi de inspecţie la frontieră
    • Laboratoare
    • Protocoale ANSVSA
    • Ghiduri şi proceduri specifice
    • Legea Prevenirii
  • COMUNICARE
    • Comunicate de presă
    • Campanii de informare publică
      • Safe2Eat
      • BREXIT
    • Evenimente
    • Jurnaliști acreditați ANSVSA
  • CONTACT
    • Date de contact ANSVSA
    • Date de contact DSVSA şi Institute
    • Reclamaţii şi solicitări
    • Audienţe Preşedinte ANSVSA
    • Call Center ANSVSA
    • Contact Posturi de Control la Frontieră

File Category: PS nonanimal

PS-17-DSAON-Prelevarea Probelor De Ulei De Masline

Posted on 02/06/2025 by ANSVSA
PS-17-DSAON-Prelevarea Probelor De Ulei De Masline, PS-17-DSAON-Prelevarea-probelor-de-ulei-de-masline.pdf (1.6 MiB)... Read More

PS-01-DSAON Prelevarea Probelor Pentru Testarea Microbiologica

Posted on 26/05/202526/05/2025 by ANSVSA
PS-01-DSAON Prelevarea Probelor Pentru Testarea Microbiologica, PS-01-DSAON_Prelevarea_probelor_pentru_testarea_microbiologica_.pdf (0.8 MiB)... Read More

PS-07-DSAON – Prelevarea probelor de produse alimentare în vederea determinării conţinutului de agenți de îmbunătățire, alergeni, substanțe interzise și substanțe limitate

Posted on 26/05/202526/05/2025 by ANSVSA
PS-07-DSAON - Prelevarea probelor de produse alimentare în vederea determinării conţinutului de agenți de îmbunătățire, alergeni, substanțe interzise și substanțe limitate, PS-07-DSAON-Prel... Read More

PS-16-DSAON – Prelevarea Probelor De Produse Alimentare Pentru Determinarea Continutului De Reziduuri De Pesticide

Posted on 09/07/2024 by ANSVSA
PS-16-DSAON - Prelevarea Probelor De Produse Alimentare Pentru Determinarea Continutului De Reziduuri De Pesticide, PS-16-DSAON-Prelevarea-probelor-de-produse-alimentare-pentru-determinarea-continutul... Read More

Ghid Inspectie Si Proceduri De Prelevare Organisme Modificate Genetic

Posted on 18/10/202318/10/2023 by ANSVSA
Ghid Inspectie Si Proceduri De Prelevare Organisme Modificate Genetic, Ghid-inspectie-si-proceduri-de-prelevare-Organisme-Modificate-Genetic.pdf (0.2 MiB)... Read More

PS-15-DSAON – Prelevarea Probelor Din Mediu Pentru Detectarea Listeriei Monocytogenes

Posted on 19/04/202219/04/2022 by ANSVSA
PS-15-DSAON - Prelevarea Probelor Din Mediu Pentru Detectarea Listeriei Monocytogenes, PS-15-DSAON-Prelevarea-probelor-din-mediu-pentru-detectarea-Listeriei-monocytogenes.pdf (2.4 MiB)... Read More

PS-14-DSAON – Sedinţele Consiliului Ştiinţific

Posted on 13/05/202013/05/2020 by ANSVSA
PS-14-DSAON - Sedinţele Consiliului Ştiinţific, PS-14-DSAON-Sedintele-Consiliului-Stiintific.PDF (0.8 MiB)... Read More

PS-13-DSAON – Prelevarea probelor de produse alimentare de origine nonanimală în vederea testării contaminanţilor alimentari, alții decât micotoxinele și toxinele vegetale

Posted on 28/04/202016/09/2024 by ANSVSA
PS-13-DSAON - Prelevarea probelor de produse alimentare de origine nonanimală în vederea testării contaminanţilor alimentari, alții decât micotoxinele și toxinele vegetale, Version 2.0, PS-13-D... Read More

PS-83-DCCPIFETC – Reţinerea oficială la importul de produse alimentare de origine nonanimală

Posted on 28/04/202028/04/2020 by ANSVSA
PS-83-DCCPIFETC - Reţinerea oficială la importul de produse alimentare de origine nonanimală, PS-83-DCCPIFETC-retinere-oficiala-la-imp-produse-na.pdf (0.4 MiB)... Read More

PS-12-DTSAONSRA – Operarea SSD Editor

Posted on 28/04/202028/04/2020 by ANSVSA
PS-12-DTSAONSRA - Operarea SSD Editor, PS-12-DTSAONASRA-operarea-SSD-Editor.pdf (0.8 MiB)... Read More
  • 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Next »

Legături externe

Preşedinţia României
Guvernul României
Secretariatul General al Guvernului
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
European Food Safety Authority
Federaţia Veterinarilor din Europa
Organizația Mondială a Sănătății Animalelor

Informații generale

Sistemul de control intern managerial
Retragere / Rechemare produse alimentare
Organigramă şi ROF
Transparenţă decizională
Adeverința de conformitate a studiilor
Politica de cookies a site-ului ANSVSA
Politica de confidenţialitate a site-ului ANSVSA

Date de contact

Contact ANSVSA
DSVSA județene si Institutele de referință
Contact Posturi de Inspecţie la Frontieră
Audiență Președinte ANSVSA
Reclamații și solicitări

© 2016 Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Toate drepturile rezervate.
  • Webmail intern ANSVSA
  • Intranet ANSVSA
  • Site-uri DSVSA
  • Contact ANSVSA
enfrro