Conferință anuală EFSA Focal Point

Știință | Siguranță | Sustenabilitate

Despre conferință

Ediţia din 2023 a Conferinţei are loc în perioada 11-12 octombrie 2023, la București, Hotel Ramada Plaza, Bd. Poligrafiei nr. 3-5 A, în sala Mincu începând cu ora 9.00.

Conferința are ca scop transferul de cunoștințe în comunitatea evaluatorilor de risc prin facilitarea schimbului de cunoștințe și promovarea instrumentelor și metodologiilor de evaluare de risc, în domeniile de responsabilitate ale EFSA.

Evenimentul face parte din activitățile tailor made derulate de către EFSA prin intermediul Punctului Focal EFSA România, cu sprijinul reprezentanților României în Forumul Consultativ al EFSA şi al experților din cadrul organizațiilor înscrise pe lista art. 36 și se va desfășura în perioada 11-12 octombrie 2023 (activitatea tailor made 2.10: Effective knowledge transfer across the RA community: facilitation of knowledge sharing and promotion of RA tools and methodologies in select areas of RA).

Prima zi a conferinței este dedicată subiectelor care se subscriu tematicii referitoare la alimente și sănătatea umană. Lucrările conferinței vor aduce în dezbatere aspecte ale evaluării riscurilor (instrumente și metode moderne), riscurile asociate alergiilor alimentare, precum și provocări în domeniul siguranței alimentelor.

Subiectele abordate în cea de-a doua zi a conferinței vor aduce în discuție aspecte legate de sănătatea și bunăstarea animală, biosecuritate și rezistența antimicrobiană.

Agenda conferinței

Lectori

Participanți

Domeniile ştiinţifice ale EFSA

Mass media

Reprezentanții presei și ai agențiilor media cu acreditări media sunt bineveniți să participe la conferință! Vă rugăm să contactați organizatorii conferinței pentru detalii privind înregistrarea media.

Sunt interzise realizarea de fotografii, înregistrarea audio/video și/sau filmarea în timpul conferinței fără permisiunea prealabilă a organizatorilor. Solicitările pentru interviuri ale vorbitorilor sau ale profesorilor trebuie trimise membrilor comitetului de organizare a conferinței.

Contact:

Alina Monea – monea.alina@ansvsa.ro

Rareș Hăbeanu – habeanu.rares@ansvsa.ro

Contact

Punctul Focal EFSA în România: efsa.focalpoint@ansvsa.ro

Simona RĂDULESCU – membru Punct Focal
Simona RĂDULESCU – Punct Focal, tel: 0744987255
Georgeta POPOVICI – membru supleant Punct Focal
Georgeta POPOVICI – Punct Focal - supleant, tel: 0741191093

Fișiere media