Skip to content

A.N.S.V.S.A.

  • ANSVSA
    • Despre ANSVSA
    • Echipa ANSVSA
    • Organigramă şi R.O.F.
    • Structuri teritoriale – Direcţiile Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor
    • Informaţii de interes public
      • Declaraţii de avere şi interese
      • Rapoarte de activitate
      • Informaţii financiare
      • Inventarul clădirilor ANSVSA
      • Date statistice
    • Avertizori în interes public
    • Sistemul de control intern managerial
    • Modele de formulare
    • Oportunități de angajare
    • Achiziții publice
    • Proiecte
    • Consiliul Ştiinţific al ANSVSA
    • Consiliul Consultativ al ANSVSA
  • SIGURANŢA ALIMENTELOR ŞI SĂNĂTATE PUBLICĂ
    • Sănătate publică
    • Punctul Focal EFSA România
      • Conferință anuală EFSA Focal Point
    • Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje – SRAAF
    • Rechemare/Retragere produse alimentare
    • Monitorizarea pesticidelor în România
    • Planul Naţional Multianual Unic de Control Integrat pentru România
    • Combaterea incidentelor și crizelor alimentare
    • Risipa alimentară
  • INDUSTRIE ŞI AFACERI
    • Înregistrarea şi autorizarea unităţilor
    • Laboratoare şi analize de laborator
    • Import/Control la frontieră
    • Export
    • Sistemul Național de Identificare și Înregistrare a Animalelor – SNIIA
    • Unităţi de profil
    • Unităţi de vânzare cu amănuntul înregistrate
    • Unităţi de vânzare cu amănuntul cu activitatea interzisă
  • SĂNĂTATE, BUNĂSTARE, NUTRIŢIE ANIMALĂ
    • Sănătatea animalelor
      • Febra aftoasă
      • Sănătatea animalelor de interes economic
      • Sănătatea animalelor de companie
      • Pregătire în situaţii de urgenţă – boli ale animalelor
      • Exerciţii de simulare
      • Analize de risc
    • Bunăstarea animalelor
    • Activitate farmaceutică veterinară
    • Nutriţie animală
    • Rezistența antimicrobiană
    • Biocide
    • Transportul animalelor
  • LEGISLAŢIE
    • Transparenţă decizională
    • Programul Strategic al ANSVSA
    • Siguranţa alimentelor şi sănătate publică
    • Sănătatea animalelor
    • Bunăstarea animalelor
    • Activitate farmaceutică în domeniul veterinar
    • Biocide
    • Nutriţie animală şi SNCU
    • Posturi de inspecţie la frontieră
    • Laboratoare
    • Protocoale ANSVSA
    • Ghiduri şi proceduri specifice
    • Legea Prevenirii
  • COMUNICARE
    • Comunicate de presă
    • Campanii de informare publică
      • Safe2Eat
      • BREXIT
    • Evenimente
    • Jurnaliști acreditați ANSVSA
  • CONTACT
    • Date de contact ANSVSA
    • Date de contact DSVSA şi Institute
    • Reclamaţii şi solicitări
    • Audienţe Preşedinte ANSVSA
    • Call Center ANSVSA
    • Contact Posturi de Control la Frontieră

Unităţi neutralizare subproduse de origine animală (SNCU)

 

Unităţile aprobate pentru neutralizare SNCU
Denumire fişierDimensiuneData postării
Specificatii Tehnice Lista Unitatilor ABP0.1 MiB25/10/2016
Technical Specification For Lists Of ABP Plants0.2 MiB12/02/2025
Lista Unitatilor De Neutralizare-Format Pdf0.5 MiB30/04/2025
Lista Unitatilor De Neutralizare-Format Excel0.7 MiB30/04/2025

Pentru modelele de certificate sanitare veterinare pentru exportul SNCU daţi click aici

Legături externe

Preşedinţia României
Guvernul României
Secretariatul General al Guvernului
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
European Food Safety Authority
Federaţia Veterinarilor din Europa
Organizația Mondială a Sănătății Animalelor

Informații generale

Sistemul de control intern managerial
Retragere / Rechemare produse alimentare
Organigramă şi ROF
Transparenţă decizională
Adeverința de conformitate a studiilor
Politica de cookies a site-ului ANSVSA
Politica de confidenţialitate a site-ului ANSVSA

Date de contact

Contact ANSVSA
DSVSA județene si Institutele de referință
Contact Posturi de Inspecţie la Frontieră
Audiență Președinte ANSVSA
Reclamații și solicitări

© 2016 Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Toate drepturile rezervate.
  • Webmail intern ANSVSA
  • Intranet ANSVSA
  • Site-uri DSVSA
  • Contact ANSVSA
Dimensiunea textului
Accessibility by WAH