Skip to content

A.N.S.V.S.A.

  • ANSVSA
    • Despre ANSVSA
    • Echipa ANSVSA
    • Organigramă şi R.O.F.
    • Structuri teritoriale – Direcţiile Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor
    • Informaţii de interes public
      • Declaraţii de avere şi interese
      • Rapoarte de activitate
      • Informaţii financiare
      • Inventarul clădirilor ANSVSA
      • Date statistice
    • Avertizori în interes public
    • Sistemul de control intern managerial
    • Modele de formulare
    • Oportunități de angajare
    • Achiziții publice
    • Proiecte
    • Consiliul Ştiinţific al ANSVSA
    • Consiliul Consultativ al ANSVSA
  • SIGURANŢA ALIMENTELOR ŞI SĂNĂTATE PUBLICĂ
    • Sănătate publică
    • Punctul Focal EFSA România
      • Conferință anuală EFSA Focal Point
    • Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje – SRAAF
    • Rechemare/Retragere produse alimentare
    • Monitorizarea pesticidelor în România
    • Planul Naţional Multianual Unic de Control Integrat pentru România
    • Combaterea incidentelor și crizelor alimentare
    • Risipa alimentară
  • INDUSTRIE ŞI AFACERI
    • Înregistrarea şi autorizarea unităţilor
    • Laboratoare şi analize de laborator
    • Import/Control la frontieră
    • Export
    • Sistemul Național de Identificare și Înregistrare a Animalelor – SNIIA
    • Unităţi de profil
    • Unităţi de vânzare cu amănuntul înregistrate
    • Unităţi de vânzare cu amănuntul cu activitatea interzisă
  • SĂNĂTATE, BUNĂSTARE, NUTRIŢIE ANIMALĂ
    • Sănătatea animalelor
      • Febra aftoasă
      • Sănătatea animalelor de interes economic
      • Sănătatea animalelor de companie
      • Pregătire în situaţii de urgenţă – boli ale animalelor
      • Exerciţii de simulare
      • Analize de risc
    • Bunăstarea animalelor
    • Activitate farmaceutică veterinară
    • Nutriţie animală
    • Rezistența antimicrobiană
    • Biocide
    • Transportul animalelor
  • LEGISLAŢIE
    • Transparenţă decizională
    • Programul Strategic al ANSVSA
    • Siguranţa alimentelor şi sănătate publică
    • Sănătatea animalelor
    • Bunăstarea animalelor
    • Activitate farmaceutică în domeniul veterinar
    • Biocide
    • Nutriţie animală şi SNCU
    • Posturi de inspecţie la frontieră
    • Laboratoare
    • Protocoale ANSVSA
    • Ghiduri şi proceduri specifice
    • Legea Prevenirii
  • COMUNICARE
    • Comunicate de presă
    • Campanii de informare publică
      • Safe2Eat
      • BREXIT
    • Evenimente
    • Jurnaliști acreditați ANSVSA
  • CONTACT
    • Date de contact ANSVSA
    • Date de contact DSVSA şi Institute
    • Reclamaţii şi solicitări
    • Audienţe Preşedinte ANSVSA
    • Call Center ANSVSA
    • Contact Posturi de Control la Frontieră

File Category: Salmoneloze zoonotice

Regulamentul 2160 2003 – Controlul Salmonellei Si Al Altor Agenti Zoonotici Specifici

Posted on 09/10/2017 by ANSVSA
Regulamentul 2160 2003 - Controlul Salmonellei Si Al Altor Agenti Zoonotici Specifici, Regulamentul-2160_2003-controlul-Salmonellei-si-al-altor-agenti-zoonotici-specifici.pdf (0.2 MiB)... Read More

Regulamentul 1190 2012 – Reducere A Salmonella Enteritidis Si Salmonella Typhimurium

Posted on 09/10/2017 by ANSVSA
Regulamentul 1190 2012 - Reducere A Salmonella Enteritidis Si Salmonella Typhimurium, Regulamentul-1190_2012-reducere-a-Salmonella-Enteritidis-si-Salmonella-Typhimurium.pdf (91 KiB)... Read More

Regulamentul 1237 2007 – Introducerea Pe Piata A Oualor De Gaini Ouatoare Infectate Cu Salmonella

Posted on 09/10/2017 by ANSVSA
Regulamentul 1237 2007 - Introducerea Pe Piata A Oualor De Gaini Ouatoare Infectate Cu Salmonella, Regulamentul-1237_2007-introducerea-pe-piata-a-oualor-de-gaini-ouatoare-infectate-cu-Salmonella.pdf (... Read More

Regulamentul 2073 2005 – Criteriile Microbiologice Pentru Produsele Alimentare

Posted on 09/10/201709/10/2017 by ANSVSA
Regulamentul 2073 2005 - Criteriile Microbiologice Pentru Produsele Alimentare, Regulamentul-2073_2005-criteriile-microbiologice-pentru-produsele-alimentare.pdf (0.2 MiB)... Read More

Regulamentul 517 2011 – Punere în Aplicare A Reg CE Nr 2160 2003

Posted on 09/10/2017 by ANSVSA
Regulamentul 517 2011 - Punere în Aplicare A Reg CE Nr 2160 2003, Regulamentul-517_2011-punere-în-aplicare-a-Reg.-CE-nr.-2160_2003.pdf (93 KiB)... Read More

Regulamentul 1177 2006 – Metode De Control Specifice In Cadrul Programelor Nationale

Posted on 09/10/201709/10/2017 by ANSVSA
Regulamentul 1177 2006 - Metode De Control Specifice In Cadrul Programelor Nationale, Regulamentul-1177_2006-metode-de-control-specifice-in-cadrul-programelor-nationale.pdf (0.5 MiB)... Read More

Regulamentul 213 2009 – Controlul Si Testarea Salmonellei Gallus Gallus Curcani

Posted on 09/10/2017 by ANSVSA
Regulamentul 213 2009 - Controlul Si Testarea Salmonellei Gallus Gallus Curcani, Regulamentul-213_2009-controlul-si-testarea-Salmonellei-Gallus-gallus-curcani.pdf (86 KiB)... Read More

Regulamentul 254 2010 – Program De Control Al Infectiilor Cu Salmonella

Posted on 09/10/201709/10/2017 by ANSVSA
Regulamentul 254 2010 - Program De Control Al Infectiilor Cu Salmonella, Regulamentul-254_2010-program-de-control-al-infectiilor-cu-Salmonella.pdf (0.9 MiB)... Read More

Regulamentul 199 2009 – Furnizarea Directa De Cantitati Mici De Carne Proaspata

Posted on 09/10/2017 by ANSVSA
Regulamentul 199 2009 - Furnizarea Directa De Cantitati Mici De Carne Proaspata, Regulamentul-199_2009-furnizarea-directa-de-cantitati-mici-de-carne-proaspata.pdf (44 KiB)... Read More

Regulamentul 200 2010 – Reducerea Prevalentei Anumitor Serotipuri De Salmonella La Gallus Gallus

Posted on 09/10/2017 by ANSVSA
Regulamentul 200 2010 - Reducerea Prevalentei Anumitor Serotipuri De Salmonella La Gallus Gallus, Regulamentul-200_2010-reducerea-prevalentei-anumitor-serotipuri-de-Salmonella-la-Gallus-gallus.pdf (0.... Read More
  • 1 of 2
  • 1
  • 2
  • Next »

Legături externe

Preşedinţia României
Guvernul României
Secretariatul General al Guvernului
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
European Food Safety Authority
Federaţia Veterinarilor din Europa
Organizația Mondială a Sănătății Animalelor

Informații generale

Sistemul de control intern managerial
Retragere / Rechemare produse alimentare
Organigramă şi ROF
Transparenţă decizională
Adeverința de conformitate a studiilor
Politica de cookies a site-ului ANSVSA
Politica de confidenţialitate a site-ului ANSVSA

Date de contact

Contact ANSVSA
DSVSA județene si Institutele de referință
Contact Posturi de Inspecţie la Frontieră
Audiență Președinte ANSVSA
Reclamații și solicitări

© 2016 Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Toate drepturile rezervate.
  • Webmail intern ANSVSA
  • Intranet ANSVSA
  • Site-uri DSVSA
  • Contact ANSVSA
Dimensiunea textului
Accessibility by WAH