Skip to content

A.N.S.V.S.A.

  • ANSVSA
    • Despre ANSVSA
    • Echipa ANSVSA
    • Organigramă şi R.O.F.
    • Structuri teritoriale – Direcţiile Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor
    • Informaţii de interes public
      • Declaraţii de avere şi interese
      • Rapoarte de activitate
      • Informaţii financiare
      • Inventarul clădirilor ANSVSA
      • Date statistice
    • Avertizori în interes public
    • Sistemul de control intern managerial
    • Modele de formulare
    • Oportunități de angajare
    • Achiziții publice
    • Proiecte
    • Consiliul Ştiinţific al ANSVSA
    • Consiliul Consultativ al ANSVSA
  • SIGURANŢA ALIMENTELOR ŞI SĂNĂTATE PUBLICĂ
    • Sănătate publică
    • Punctul Focal EFSA România
      • Conferință anuală EFSA Focal Point
    • Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje – SRAAF
    • Rechemare/Retragere produse alimentare
    • Monitorizarea pesticidelor în România
    • Planul Naţional Multianual Unic de Control Integrat pentru România
    • Combaterea incidentelor și crizelor alimentare
    • Risipa alimentară
  • INDUSTRIE ŞI AFACERI
    • Înregistrarea şi autorizarea unităţilor
    • Laboratoare şi analize de laborator
    • Import/Control la frontieră
    • Export
    • Sistemul Național de Identificare și Înregistrare a Animalelor – SNIIA
    • Unităţi de profil
    • Unităţi de vânzare cu amănuntul înregistrate
    • Unităţi de vânzare cu amănuntul cu activitatea interzisă
  • SĂNĂTATE, BUNĂSTARE, NUTRIŢIE ANIMALĂ
    • Sănătatea animalelor
      • Febra aftoasă
      • Sănătatea animalelor de interes economic
      • Sănătatea animalelor de companie
      • Pregătire în situaţii de urgenţă – boli ale animalelor
      • Exerciţii de simulare
      • Analize de risc
    • Bunăstarea animalelor
    • Activitate farmaceutică veterinară
    • Nutriţie animală
    • Rezistența antimicrobiană
    • Biocide
    • Transportul animalelor
  • LEGISLAŢIE
    • Transparenţă decizională
    • Programul Strategic al ANSVSA
    • Siguranţa alimentelor şi sănătate publică
    • Sănătatea animalelor
    • Bunăstarea animalelor
    • Activitate farmaceutică în domeniul veterinar
    • Biocide
    • Nutriţie animală şi SNCU
    • Posturi de inspecţie la frontieră
    • Laboratoare
    • Protocoale ANSVSA
    • Ghiduri şi proceduri specifice
    • Legea Prevenirii
  • COMUNICARE
    • Comunicate de presă
    • Campanii de informare publică
      • Safe2Eat
      • BREXIT
    • Evenimente
    • Jurnaliști acreditați ANSVSA
  • CONTACT
    • Date de contact ANSVSA
    • Date de contact DSVSA şi Institute
    • Reclamaţii şi solicitări
    • Audienţe Preşedinte ANSVSA
    • Call Center ANSVSA
    • Contact Posturi de Control la Frontieră

File Category: Ghid farmacovigilenta GMP

05.4 – Ghid Privind Stabilirea În Funcție De Starea De Sănătate A Limitelor De Expunere Utilizate În Identificarea Riscului

Posted on 09/02/202109/02/2021 by ANSVSA
05.4 - Ghid Privind Stabilirea În Funcție De Starea De Sănătate A Limitelor De Expunere Utilizate În Identificarea Riscului, 05.4-Ghid-privind-stabilirea-in-functie-de-starea-de-sanatate-a-limite... Read More

05.5 – Cerinte Armonizate La Nivel Internațional Privind Certificarea Seriei De Fabricație

Posted on 09/02/202109/02/2021 by ANSVSA
05.5 - Cerinte Armonizate La Nivel Internațional Privind Certificarea Seriei De Fabricație, 05.5-Cerinte-armonizate-la-nivel-international-privind-certificarea-seriei-de-fabricatie.pdf (0.2 MiB)... Read More

05.3 – Sistemul Calității În Domeniul Farmaceutic ICH Q10

Posted on 09/02/202109/02/2021 by ANSVSA
05.3 - Sistemul Calității În Domeniul Farmaceutic ICH Q10, 05.3-Sistemul-Calitatii-in-domeniul-Farmaceutic-ICH-Q10.pdf (0.4 MiB)... Read More

05.1 – Ghid Pentru întocmirea Dosarului Standard Al Locului De Fabricație

Posted on 09/02/202109/02/2021 by ANSVSA
05.1 - Ghid Pentru întocmirea Dosarului Standard Al Locului De Fabricație, 05.1-Ghid-pentru-intocmirea-dosarului-standard-al-locului-de-fabricatie.pdf (0.1 MiB)... Read More

05.2 – Managementul Riscului În Domeniul Calitații ICH Q9

Posted on 09/02/202109/02/2021 by ANSVSA
05.2 - Managementul Riscului În Domeniul Calitații ICH Q9, 05.2-Managementul-riscului-in-domeniul-calitatii-ICH-Q9.pdf (0.3 MiB)... Read More

05 Partea A III A – Cuprins

Posted on 09/02/2021 by ANSVSA
05 Partea A III A - Cuprins, 05-Partea-a-III-a-Cuprins.pdf (53 KiB)... Read More

Anexa 08 – Prelevarea Materiilor Prime Si A Materialelor De Ambalare

Posted on 22/07/2020 by ANSVSA
Anexa 08 - Prelevarea Materiilor Prime Si A Materialelor De Ambalare, Anexa-08-Prelevarea-materiilor-prime-si-a-materialelor-de-ambalare.pdf (0.1 MiB)... Read More

Anexa 09 – Fabricarea Lichidelor, Cremelor Si Unguentelor

Posted on 22/07/2020 by ANSVSA
Anexa 09 - Fabricarea Lichidelor, Cremelor Si Unguentelor, Anexa-09-fabricarea-lichidelor-cremelor-si-unguentelor.pdf (94 KiB)... Read More

Anexa 06 – Fabricatia Gazelor Medicinale

Posted on 22/07/2020 by ANSVSA
Anexa 06 - Fabricatia Gazelor Medicinale, Anexa-06-fabricatia-gazelor-medicinale.pdf (0.2 MiB)... Read More

Anexa 07 – Fabricatia Produselor Medicinale De Origine Vegetala

Posted on 22/07/2020 by ANSVSA
Anexa 07 - Fabricatia Produselor Medicinale De Origine Vegetala, Anexa-07-fabricatia-produselor-medicinale-de-origine-vegetala.pdf (0.1 MiB)... Read More
  • 1 of 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Next »

Legături externe

Preşedinţia României
Guvernul României
Secretariatul General al Guvernului
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
European Food Safety Authority
Federaţia Veterinarilor din Europa
Organizația Mondială a Sănătății Animalelor

Informații generale

Sistemul de control intern managerial
Retragere / Rechemare produse alimentare
Organigramă şi ROF
Transparenţă decizională
Adeverința de conformitate a studiilor
Politica de cookies a site-ului ANSVSA
Politica de confidenţialitate a site-ului ANSVSA

Date de contact

Contact ANSVSA
DSVSA județene si Institutele de referință
Contact Posturi de Inspecţie la Frontieră
Audiență Președinte ANSVSA
Reclamații și solicitări

© 2016 Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Toate drepturile rezervate.
  • Webmail intern ANSVSA
  • Intranet ANSVSA
  • Site-uri DSVSA
  • Contact ANSVSA
Dimensiunea textului
Accessibility by WAH