Anunț organizare dezbatere publică

12.01.2021

 

Anunț organizare dezbatere publică

 

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, va organiza, conform prevederilor Legii nr.52/2003, art.6, alin. (7), privind transparența decizională în administrația publică, o ședință publică.

Şedinţa publică va avea loc în data de 20 ianuarie 2021, ora 13.00 și va fi găzduită prin aplicația Cisco Webex Meetings.

Ordinea de zi:  Se va dezbate:

Proiectul Ordonanței de Urgență pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.42/2004 privind organizarea activității sanitar – veterinare și pentru siguranța alimentelor și pentru modificarea Ordonanței Guvernului și pentru modificarea Ordonanței Guvernului nr. 83/2003 privind aprobarea posturilor de inspecție la frontieră  organizate în punctele de trecere a frontierei stabilite pentru importul, exportul și tranzitul tipurilor de mărfuri supuse controalelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, precum și condițiile de aprobare a posturilor de inspecție la frontieră responsabile pentru controalele sanitare veterinare ale animalelor vii provenite din țări terțe și pentru controalele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor ale produselor alimentare și hranei pentru animale provenite din țări terțe.

Cei interesați să participe sunt rugați să confirme până luni, 18.01.2021, ora 16:00, la adresa de mail: habeanu.rares@ansvsa.ro, pentru a primi, pe e-mail instrucțiunile de conectare la această dezbatere publică.

 

Serviciul Comunicare și Logistică Documentară