27-04-2016 – Domnul doctor Radu Roatiş Cheţan a fost numit preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor

27.04.2016
Comunicat de presă
Domnul doctor Radu Roatiş Cheţan a fost numit preşedinte al
Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor

 

Prin decizie a Primului-ministru, domnul doctor Radu Roatiş Cheţan a fost numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.
Domnul doctor Radu Roatiş Cheţan a mai ocupat funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor în perioadele 2007-2009 şi 2010-2012.
Domnul doctor Radu Roatiş Cheţan îl înlocuieşte la conducerea instituţiei pe domnul doctor Andrei Butaru, care a preluat funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.
De asemenea, tot prin decizie a prim-ministrului, doamna doctor Lenuţa Ichim a fost eliberată din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.
Serviciul Comunicare